Монокристалічні сонячні панелі: переваги та недоліки

Монокристалічні сонячні панелі: переваги та недоліки

Монокричталічні сонячні панелі

Технічні характеристики:

Тип кремнію – монокристалічний;

Номінальна потужність панелі – 100 Вт;

Напруга при максимальній потужності – 17.1 А;

Напруга холостого ходу – 22.3 Вт;

Струм на максимальній потужності – 5. 65 А

Вага панелі – 9.5 кг.

Монокристалічна сонячна панель – універсальна установка для перетворення енергії сонця в електроенергію. Основна особливість такого виду батареї – однорідний монокристалічний кремінь. Такий матеріал дозволяє моделі мати досить високий показник коефіцієнту корисної дії і чудово працювати, як в одиночку, так і в комплексі послідовних чи паралельно з’єднаних груп для утворення більш потужної установки.

Основні переваги монокристалічної батареї:моноппа

  • Мобільність. Така батарея стане незамінним супутником для виїзду на рибалку, пікнік, на дачу без електроенергії, адже від неї завжди можна підзарядити планшет, телефон, холодильник чи іншу техніку.
  • Потужність. Монокристалічна сонячна панель може використовуватися як елемент живлення будинку чи присадибного господарства. З її допомогою можна частково забезпечити електроенергією свої потреби і значно зменшити витрати на комунальні платежі. Така установка перевищує за коефіцієнтом корисної дії полікристалічні моделі та полімерні моделі.
  • Простота в установці і експлуатації .Монтується сонячна монокристалічна панель досить просто і без додаткових засобів. При цьому довговічність роботи конструкції може становити понад 25 років, що робить покупку ще більш вигідною. До того ж, монокристалічні сонячні панелі не потребують додаткового обслуговування і можуть забезпечувати вас електроенергією повністю автономно.

Розміщено: Руслан